06-25302992

Wie is Ronny Melessen

Ronny Melessen is naast zijn werk als tegelzetter ook actief bij de voetbalvereniging HFC’15’15 uit Hoogkerk. Een voetbalvereniging die als een rode draad door zijn leven loopt en waar, als je met hem over zijn club gaat praten, voorlopig ook nog geen einde aan zal komen. Passie is namelijk een woord wat absoluut op  Ronny Melessen van toepassing is. Begin met hem over de voetbal of andere onderwerpen waar hij een mening over heeft en hij raakt voorlopig niet uitgesproken.

 

Melessen de voorzitter

Passie voor het tegelzetten

Daar staat of valt in mijn beleving alles mee. Als ik iets doe dan gebeurt dat met veel inzet. Ik ben iemand die er graag voor zorgt dat alles goed voor elkaar is. Dit doe ik privé maar zeker ook in mijn werk als tegelzetter. Ik ben een pietje precies. De klant moet uiteindelijk tevreden zijn want mond op mond reclame is toch datgene waar je het als vakman van moet hebben. Ik maak het zoals de klant het graag wil hebben. Maar wel met mijn materiaal en producten. Ik geef een hele goede garantie op mijn werk maar, dat kan alleen met materiaal waar ik op kan vertrouwen. Vandaar dat ik deze merken ook op de voorkant van mijn website heb vermeld. Ik ben trots op mijn werk en ik bereik dit alleen maar met de materialen en producten waar ik letterlijk en figuurlijk op kan bouwen.

 

Kwaliteit uit Hoogkerk

Tegelzetbedrijf Melessen is onderdeel van Kwaliteit in Hoogkerk. Dit is een groep ondernemers die zich samen heeft verenigd om zo een totaalproduct te leveren aan de klant. Het is een prachtig samenwerkingsverband waar we regelmatig overleg met elkaar hebben en ervaringen uitwisselen maar ook samenwerken bij grote klussen. Ik heb vaak dat er sanitaire aanpassingen moeten worden gedaan bij een klus of waar we gezamelijk als groep een aanbieding maken voor een groot project. Hier kunnen we elkaar prima aanvullen en doordat we zo nauw samenwerken weten we precies wat we aan elkaar hebben. De grote winnaar is uiteindelijk de klant.